Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Participatie & Ontwikkeling | Uitgave 4/2018

Actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’
Geron 4/2018

Een trendbreuk in eenzaamheid?

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2018
Auteur:
Anja Machielse
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Anja Machielse is bijzonder hoogleraar ‘Empowerment van Kwetsbare Ouderen’ aan de Universiteit voor Humanistiek. Zij is lid van de Wetenschappelijke Advies Commissie die de voortgang van de uitvoering van het programma monitort.

Samenvatting

Meer dan de helft van de Nederlandse 75-plussers voelt zich eenzaam. Met het Actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’ wil VWS dit aantal terugdringen door een brede beweging in de samenleving op gang te brengen. Is dit de weg om eenzaamheid daadwerkelijk te bestrijden en een negatieve trend om te buigen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Geron 4/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Sociale media