Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | In de etalage | Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018

Romantisch dineren in het verpleeghuis

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2018
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Theo Royers is redacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als trainer-coach en adviseur.
Heeft u ook zo’n ervaring die laat zien dat samenleven en samen zijn niet hoeft op te houden na verhuizing naar een verpleeghuis? Mail dan naar: troyers@xs4all.nl.
De namen van beide hoofdpersonen zijn verzonnen omdat Tineke vanwege haar dementie geen toestemming kon geven voor dit artikel en Ivo dat noodzakelijk achtte.

Samenvatting

Houdt het samenleven op als een partner naar het verpleeghuis verhuist? Nee, maar het wordt wel anders en dan moet je bedenken wat je graag wilt blijven doen met elkaar. Zo nodigt Ivo Meerstadt zijn Tineke tweemaal per week uit voor een romantisch diner. In het verpleeghuis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018 Naar de uitgave

Hartenkreet

Steeds kleiner

Jobs tijding

Lekke kraan

Redactioneel

Wat ons bindt