Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Team in beeld | Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018

Deelnemers aan de opleiding casemanagement dementie, Gerion

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In september 2017 is deze bevlogen groep professionals bij Gerion in Amsterdam in opleiding gegaan om gecertificeerd casemanager dementie te worden. De deelnemers komen uit alle windstreken en hebben een heel verschillende achtergrond. Zo heeft de een al veel werkervaring, terwijl de ander net begonnen is. Maar inmiddels is de groep heel hecht en is het enthousiasme alleen maar toegenomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Slaapvitaminen