Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | In gesprek | Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018

‘Het meeste leer je in de praktijk

Verpleegkundige Daisy Fung over studie en werk

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2018
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Peter Bakens is redacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als docent hbo-v aan De Haagse Hogeschool.

Samenvatting

Door de veranderingen in de langdurige zorg is ondersteuning van thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers steeds belangrijker geworden. En dat zal alleen maar toenemen. Zijn jonge zorgverleners die aan het begin staan van hun loopbaan hiervoor voldoende toegerust? Hoe kijkt een aankomend professional aan tegen het vak? Redacteur Peter Bakens sprak met verpleegkundige in spe Daisy Fung.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld

OriginalPaper

Slaapvitaminen

Hartenkreet

Steeds kleiner