Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Aanrader | Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018

Pact

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2018
Auteur:
Marco Blom
Belangrijke opmerkingen
Meer lezen over het Pact voor de Ouderenzorg: www.​zorgvisie.​nl/​pact-voor-ouderenzorg

Samenvatting

Op donderdag 8 maart ondertekenden meer dan veertig organisaties het Pact voor de Ouderenzorg. Met dit pact wil de nieuwe minister van VWS, Hugo de Jonge, een landelijke coalitie in het leven roepen om een succesvolle aanpak te vinden voor drie belangrijke thema’s in de ouderenzorg: eenzaamheid bestrijden, langer thuis wonen met zorg stimuleren en de kwaliteit van de verpleeghuiszorg verbeteren. Herkenbare problemen voor iedereen die in de ouderenzorg werkt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018 Naar de uitgave

Jobs tijding

Lekke kraan

Redactioneel

Wat ons bindt