Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Onze Correspondent | Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010

Rode pillen

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2010
Auteur:
Dr. M. Gorissen-van Eenige
Belangrijke opmerkingen
Mariëlle Gorissen-van Eenige
Dr. M. Gorissen-van Eenige werkt als klinisch neuropsychologe bij TELL Community Counseling and Assessment Services, Tokyo.

Samenvatting

Tien jaar geleden werkte ik in Nicaragua in een ‘huis voor ouderen’ waar senioren die ziek, dement, depressief, psychotisch of familieloos waren in een instelling leefden en door een groep nonnen werd verzorgd. Concreet kwam het erop neer dat ze een dak boven hun hoofd hadden en drie keer per dag een karig maal kregen. De zieken werden liefdevol verzorgd, maar van enige therapeutische activiteit was nauwelijks sprake.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010 Naar de uitgave