Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | Aan het woord | Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010

Chijs van Nieuwenhuizen:

‘De psychische problematiek van jongeren moet voorop staan, niet de straf.’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2010
Auteur:
Carlie van Tongeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. Carlie van Tongeren is journaliste.

Samenvatting

Chijs van Nieuwenhuizen leidt een van de grootste onderzoeksgroepen op het gebied van de forensische kinder- en jeugdpsychiatrie. Vijf jaar geleden waagde de bijzonder hoogleraar Forensische Geestelijke Gezondheidszorg de overstap vanuit de volwassenenzorg. In ‘de Catamaran’ van GGzE centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie te Eindhoven vertelt ze over haar onderzoek naar en voorliefde voor de forensische psychiatrie en complexe doelgroepen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

Psychopraktijk 4/2010 Naar de uitgave

Een gedeeld probleem, twee oplossingen…

Het laatste woord

Beroep en Belang

Je praktijk verstevigen

Redactioneel

Redactioneel