Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Kleinbeeld | Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens en Patrick Verhaest. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

Alda kampt al tien jaar met dementie. Thuis in het Limburgse Margraten wordt zij al die tijd verzorgd door haa man Kim die ondersteuning krijgt van de thuiszorg. Fotograaf Chris Keulen won de Zilveren Camera, de belangrij ste journalistieke fotoprijs in Nederland, voor de serie Kwetsbare Liefde die hij de afgelopen twee jaar over Alda en Kim maakte. Keulen bezoekt het echtpaar twee tot drie keer per maand.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Denkbeeld 2/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Wat ons bindt