Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | traumatologie | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Online advies over tandletsels

Website biedt tandartsen eerste hulp bij ongevallen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Michiel de Cleen
Belangrijke opmerkingen
tandarts-endodontoloog
In 1962 nam de leiding van het Trauma Centrum van de afdeling Kaakchirurgie van het academisch ziekenhuis van Kopenhagen een belangrijke beslissing: er zou een archief worden aangelegd van alle patiënten die voor tand- en kaakletsel door de medewerkers werden behandeld. In die tijd was de afdeling de enige aangewezen plek in het oosten van Denemarken (een gebied met ongeveer twee miljoen inwoners) om hulp bij tandletsels te krijgen.
Nu, bijna vijftig jaar later, is er op basis van deze gegevens een online handleiding die tandartsen wereldwijd gratis advies geeft bij de eerste hulp bij tandletsel. Met een paar muisklikken krijgt u pertinente informatie over diagnostiek, behandeling en prognose.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

aansprakelijkheid

Inspecthans