Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | aansprakelijkheid | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Inspecthans

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
mr. W.J. Admiraal
Belangrijke opmerkingen
tandarts
De tandartsen mochten zich enige jaren lang spiegelen aan de column ‘Het Inspectandje’ in het NT van het gevreesde maar veelal onzichtbare gremium ‘de Inspectie’. Onlangs werden we via de pers getracteerd op berichtgevingen van het toezichtorgaan over viespeuken in WIPpend opzicht, waar de NMT heldhaftig maar sociaal-onhygiënisch op reageert: ‘Dat zijn geen frisse NMT-leden’. Daar krijg je toch wat beschimmelde kromme tenen van.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

agenda

Agenda