Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | parodontologie | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Socket preservation technique

Parodontale chirurgie (3)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Guido Rhemrev
Belangrijke opmerkingen
parodontoloog (NVvP), implantoloog (NVOI)
In twee voorgaande nummers van TandartsPraktijk is stilgestaan bij chirurgische technieken voor het bedekken van recessies (TP nr. 12, december 2009) en het vrije bindweefseltransplantaat (TP nr. 3, maart 2010). In dit nummer uitgebreid aandacht voor de socket preservation technique, een manier om na extractie de dikte en hoogte van de processus alveolaris te behouden. De achtergronden van deze techniek worden besproken en geïllustreerd aan de hand van een praktijkgeval.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

agenda internationaal

Agenda Internationaal

aansprakelijkheid

Inspecthans

redactioneel

Recensies