Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | nieuws | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Revolutionaire technologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Meer dan een derde van de volwassenen heeft tijdens een behandeling zoals tandsteen verwijderen wel last van dentinehypergevoeligheid. Een kwart ervaart die ook nog na de behandeling. Dit kan een behandeling extra stressvol en pijnlijk maken voor de patiënt. Voor de professional verloopt de behandeling hierdoor moeilijker en tijdrovender. Tot dusver zijn er geen effectieve behandelopties voor deze dentinehypergevoeligheid.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave