Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | beroepsuitoefening | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Het opstellen van een behandelplan

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
J.P. van Hoeve
Belangrijke opmerkingen
tandarts
Nog maar al te vaak wordt in de dagelijkse tandheelkundige praktijk met weinig visie op de toekomst gewerkt. Behandelingen worden gestart zonder dat er een diagnose gesteld is. Het meest voorkomende voorbeeld is nog steeds: er wordt een ‘gaatje’ geconstateerd en dus een ‘vulling’ gemaakt.
Oprukkend naar de tweede plaats: er ontbreekt een element dus wordt er een implantaat geplaatst.
In veel gevallen wordt een behandeling geïndiceerd voor een of enkele elementen zonder dat de rest van de mond onderzocht en beoordeeld is en worden alternatieven niet in ogenschouw genomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

redactioneel

Recensies