Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Nieuws | Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Fluorescentie is het oplichten van oppervlakken door het gebruik van uv-licht. Volgens de fabrikant van de Fluoresce HD kan, door het aansluiten van een nieuw ontworpen koppelstuk, het normale ledlicht van de airrotor wisselen met uv-licht, waardoor een element transformeert in een kleurgecodeerd voorwerp waarin duidelijk onderscheid wordt getoond tussen door cariës aangetaste dentine, restauratiemateriaal en gezond tandweefsel.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Teflontips

Heynick’s hoek

De injectiespuit

Tandarts in de praktijk

Net als in de film