Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Boeken | Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019

Kinderzahnheilkunde – Grundlagen für die tägliche Praxis

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Een nieuw boek over kindertandheelkunde maakt nieuwsgierig. In de inleiding van deze uitgave maakt de auteur duidelijk dat haar boek een opstapje is voor collega’s die voor het eerst kinderen gaan behandelen. Het vormt daarvoor een basis en geeft inzicht in de verschillende aspecten en behandelmogelijkheden. Het eerste hoofdstuk geeft kort inzicht in de opbouw en de verschillen tussen melk- en blijvende elementen, met een zeer korte beschrijving van het cariësproces: te summier.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Net als in de film

Heynick’s hoek

De injectiespuit