Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Uitgave 10/2019

De veelzijdigheid van teflon in de restauratieve tandheelkunde
Tandartspraktijk 10/2019

Teflontips

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Maarten de Beer
Belangrijke opmerkingen
Maarten de Beer (Nijmegen 2015) is als tandarts werkzaam bij IJsselstate Tandartsen te Dieren en Tandartsenpraktijk Apeldoornseweg 59 te Arnhem. Naast deze werkzaamheden houdt hij zich intensief bezig met adhesieve en restauratieve tandheelkunde, waarbij fotografie een belangrijke rol speelt.

Samenvatting

Teflon is wellicht het meest bekend in de tandheelkunde voor het afdekken van het schroefgat bij een implantaat voordat de (definitieve) kroon gecementeerd wordt. Maar teflon is veel breder te gebruiken. In dit artikel geef ik een aantal tips vanuit eigen ervaring voor het gebruik van teflon tijdens verschillende restauratieve procedures.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Tandarts in de praktijk

Net als in de film

Heynick’s hoek

De injectiespuit