Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019

Net als in de film

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in gezondheidszorg.

Samenvatting

Iedereen die de film Marathon man heeft gezien, herinnert zich de gruwelscène waarin Laurence Olivier tekeergaat in het gebit van Dustin Hoffman. Na die film is het eigenlijk nooit meer goed gekomen met het beeld van de tandarts in de film, stelt bioloog Henk Brand, werkzaam bij ACTA. En hij kan het weten, want hij heeft honderden films verzameld en gezien waarin een tandarts een rol speelt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Maatwerk

OriginalPaper

Teflontips

Nieuws

Nieuws