Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | De promotie | Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019

Tooth wear, prevalence and occlusal factors

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Gebitsslijtage is een onderwerp dat de laatste decennia veel aandacht heeft gekregen. Menig congres en klinische avond is hierover georganiseerd. De vraag of het verschijnsel nu vaker voorkomt dan vroeger wordt vaak met ‘ja’ beantwoord. Is dat ook echt zo? En welke factoren in de beet hebben nu invloed op de progressie van slijtage? Hierover gaat het proefschrift van Arie van ’t Spijker dat op 11 april werd verdedigd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

De injectiespuit

OriginalPaper

Maatwerk

Tandarts in de praktijk

Net als in de film