Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Redactioneel | Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019

Wat is úw motivatie?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Teun Domburg

Samenvatting

Voor u ligt de laatste TP van 2019, verschenen in een van de drukste periodes van het jaar die veelal niet alleen allerlei privéverplichtingen met zich meebrengen, maar ook beroepsmatig een drukke agenda kennen. Patiënten willen bepaalde behandelingen nog voor het einde van het jaar uitgevoerd zien, contracten met verzekeraars moeten worden afgesloten, de boekhouding moet worden afgerond, noem maar op.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Teflontips