Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Uitgave 10/2019

De noodzaak van preventie
Tandartspraktijk 10/2019

Gratis cariës bij de fruitspeen?!

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Dien Gambon
Belangrijke opmerkingen
Dr. D.L. Gambon (RU Utrecht 1986) is tandarts-pedodontoloog te Rotterdam. Zij is werkzaam bij het UMCG CTM Expertisegroep kindertandheelkunde en is gastmedewerker op de afdeling Orale biochemie van ACTA.

Samenvatting

In deze tijd, waarin het gemak de mens dient, is er niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk sprake van ‘het nieuwe consumeren’. Dat kan zelfs bij de allerkleinsten beginnen met de introductie van de fresh food feeders, de fruitspeen en het sabbelzakje: lekker en gezond? Op een veilige manier kunnen kinderen al vanaf 3-6 maanden met deze babyproducten op ontdekkingstocht naar spannende smaken, zonder risico op verslikken, zo luidt de productbeschrijving. Voor ouders een geruststellende gedacht? Een aantal bijkomende overwegingen en risico’s worden niet benoemd. Wat weet u van de fruitspeen en het sabbelzakje?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Maatwerk

Heynick’s hoek

De injectiespuit