Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Redactioneel | Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015

Nederland verandert, onze zorg niet zo veel…

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Annette van Vliet
Belangrijke opmerkingen
NHG-Standaarden
De NHG-Standaard Astma bij volwassenen en de NHG-Standaard COPD zijn vrij toegankelijk via de website van het Nederlands Huisartsen Genootschap www.​nhg.​org/​richtlijnen-praktijk.

Samenvatting

Nederland verandert, de zorg verandert mee. Het is je vast niet ontgaan: de campagne van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het ministerie wil zo de veranderingen in de zorg in 2015 onder de aandacht brengen en misverstanden uit de weg helpen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015 Naar de uitgave