Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Interview | Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015

CASPIR-cursusleider Jan Rauws: ‘Spirometrie is mooi aanvullend onderzoek

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Susan Umans

Samenvatting

Zo’n 5500 huisartsen en praktijkondersteuners volgden de CASPIR-cursus, een duocursus over spirometrie in de eerste lijn. Wat leer je daar? Welke plaats neemt spirometrie in binnen de huisartsenpraktijk en wat verandert er door de nieuwe NHG-Standaarden Astma en COPD? Tijdschrift voor praktijkondersteuning reisde af naar het Twentse Almelo voor een gesprek met CASPIR-cursusleider Jan Rauws.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Weet je dit?

Vragen

Column

Luchtig