Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Nascholing | Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015

Veranderingen in de NHG-Standaarden Astma bij volwassenen en COPD

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen

Auteursgegevens

Nederlands Huisartsen Genootschap, afdeling Implementatie, Postbus 3132, 3508 TD Utrecht: S. van Gunst, medewerker en hoofdredacteur Tijdschrift voor praktijkondersteuning. Correspondentie: s.vangunst@nhg.org. Belangenverstrengeling: niets gemeld.

Samenvatting

Onlangs verschenen de twee nieuwe NHG-Standaarden Astma bij volwassenen en COPD. Gezien het belang van deze standaarden voor de werkzaamheden van praktijkondersteuners, heb ik in dit artikel de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige standaarden op een rijtje gezet. De standaarden zelf kun je online raadplegen via www.​nhg.​org/​richtlijnen-praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Column

Luchtig

Weet je dit?

Vragen