Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Journaal | Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015

Elektronisch roken, aanraden of …?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Paola Gerritsen

Samenvatting

Praktijkondersteuners krijgen steeds vaker vragen over de e-sigaret. Is elektronisch roken minder schadelijk dan het roken van tabak? Kan elektronisch roken wellicht helpen bij het stoppen met roken? De fabrikanten en vele gebruikers claimen van wel.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden

Farmacotherapie

Varenicline

Column

Luchtig