Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

07-11-2017 | Praktijkvoering | Uitgave 4/2017

Podosophia 4/2017

Meerderheid websites podotherapeuten onveilig verklaard

‘Het gaat vooral om bewustwording’

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 4/2017
Auteur:
Daniëlle Kraft

Samenvatting

De websites van podotherapeuten zijn vaak niet of onvoldoende beveiligd. Onderzoeksbureau Open State Foundation scande ruim 22.000 websites van zorgaanbieders, waaronder die van 193 podotherapeuten. Slechts 52 daarvan werden als veilig beoordeeld. Een beveiligde internetverbinding (https://) is te herkennen aan een groen slotje vóór de domeinnaam in de adresbalk. Die beveiliging is vooral belangrijk als er contact- of aanmeldformulieren op de website worden gebruikt. Podotherapeuten verkeren veelal in de veronderstelling dat hun dataverkeer veilig verloopt. Branchevereniging NVvP heeft meteen actie ondernomen en legt de prioriteit bij bewustwording.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Podosophia 4/2017 Naar de uitgave

Wetenschap en Praktijk

De Chi-squaretoets

Biomechanica en Bewegingsanalyse

Gaan en staan op (te) hoge hakken