Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Uitgave 10/2019

Niet te oud voor een ‘beugel’
Tandartspraktijk 10/2019

Maatwerk

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteurs:
Hans van Pelt, Manfred Leunisse
Belangrijke opmerkingen
Dr. Hans van Pelt (RUG, 1978) is restauratief tandarts en prosthodontist (EPA) bij Proclin Rotterdam en verbonden aan het CTM van het UMC Groningen.
Manfred Leunisse (UvA, 1987) startte in 1989 met zijn specialistenopleiding orthodontie, die hij in 1993 afrondde, waarna hij zich als orthodontist vestigde te Rotterdam. Sindsdien is de nadruk komen te liggen op patiëntenbehandeling in een interdisciplinair teamverband (Proclin).

Samenvatting

Een 66-jarige vrouw wordt verwezen met het verzoek om een behandelplan te maken en uit te voeren zodat haar behoefte om meer kauwfunctie kan worden gerealiseerd. Verwijzer ziet dat een goede frontrelatie waarschijnlijk alleen gerealiseerd kan worden wanneer meer disciplines samenwerken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Teflontips