Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Column | Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019

Babyboomers

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2019
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voerde tot voor kort een algemene praktijk in Leiden.

Samenvatting

‘Babyboomers’, zo duidt men de generatie aan die grofweg geboren is tussen 1945 en 1955. Als ‘progressief denkend’ zette die zich sterk af tegen hun ouders. De verbeelding kwam aan de macht en zo werd de seksuele revolutie, de ontzuiling en de ontkerkelijking in gang gezet. Ze ontwikkelden zich uiteindelijk van socialist tot kapitalist en verklaarden de markt heilig. Zelf zitten ze nu op rozen, maar ze hebben het voor de opvolgende generaties behoorlijk verpest. De huizenprijzen zijn door hun toedoen torenhoog opgestuwd. De wereld die ze achterlaten zucht onder een deken van CO 2 en stikstof.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Tandartspraktijk 10/2019 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Net als in de film

Heynick’s hoek

De injectiespuit