Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Vertrouwen op eigen kracht

De kracht van het persoonlijke in Peel & Maas

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Peter Bakens is redacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als docent hbo-v aan De Haagse Hogeschool.

Samenvatting

Niet bij de pakken neerzitten, eigen initiatieven ontplooien. Je persoonlijke bagage inzetten om je werk of je omgeving te verbeteren. Dat is wat de Stichting Tijdschrift voor Psychogeriatrie wil bevorderen met de instelling van twee prijzen voor initiatieven in de psychogeriatrische zorg (zie ook de rubriek ‘In gesprek’ in dit nummer). En dat is ook waar al jaren aan wordt gewerkt in de Limburgse gemeente Peel & Maas. Redacteur Peter Bakens reisde af naar dit ‘bolwerk van zelfredzaamheid’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave

Doordenker

In het moment