Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Redactioneel | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Denk niet wit, denk niet zwart

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
FRANS HOOGEVEEN hoofdredacteur
Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool en als psycholoog in de zorg voor mensen met dementie bij Florence in Den Haag.

Samenvatting

Nee, de titel van dit redactioneel verwijst niet naar het bekende nummer van Frank Boeijen. En ook niet naar het artikel in dit nummer over ‘Botsende culturen in het verpleeghuis’ waarin Krista Coppoolse en haar co-auteurs laten zien dat de zorg in Nederlandse verpleeghuizen nog lang niet overal goed is afgestemd op oudere migranten met dementie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave

Column

Attitude

Doordenker

In het moment