Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Boeken | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Papa, waar ben je?

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Autorijden wordt onverantwoord, maar hoe regelen we dat? Ga je nog naar een feestje met iemand die het niet meer begrijpt? Hoe krijgen we mijn vader naar een dagopvang en wat is een geschikte plek? Wie lost mijn moeder af als ze even de deur uit moet? Wat te doen tegen nachtelijke onrust? Wanneer wordt het te gevaarlijk thuis? Kun je je ouders die vijftig jaar getrouwd zijn uit elkaar halen? Wat mag je verwachten van een verpleeghuis?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave