Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Kleinbeeld | Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens en Patrick Verhaest. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en zorgorganisatie AxionContinu werken samen in een project waarbij een muziekstudent gekoppeld wordt aan een bewoner van een zorgcentrum. Aan de hand van verhalen van bewoners maken de studenten een bijzondere voorstelling, waarbij een bepaald thema centraal staat (bijvoorbeeld geluk, liefde of tijdreizen). De duo’s beginnen hun gezamenlijke ontdekkingstocht als vreemden die vaak voor elkaar ‘uit een andere wereld’ komen. Doel is dat studenten en bewoners door het onderlinge contact rond een thema gaandeweg naar elkaar toe groeien.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018 Naar de uitgave

Jobs tijding

Boter op je hoofd

Redactioneel

Een andere kijk

OriginalPaper

Wie neemt de regie?