Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Team in beeld | Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018

Team korsakov lückerheide

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Binnen verpleeghuis Lückerheide, onderdeel van Meander Zorggroep Zuid-Limburg, begeleiden wij met vijf zorgteams bewoners die het syndroom van Korsakov hebben. De afgelopen jaren hebben wij meegewerkt aan een onderzoek naar de effectiviteit van Foutloos Leren bij mensen met Korsakov (zie ook Denkbeeld , 2018/2).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Een andere kijk

Hartenkreet

Beetje raar

OriginalPaper

Wie neemt de regie?