Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Aanrader | Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018

Bob

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2018
Auteur:
Patrick Verhaest
Belangrijke opmerkingen
De podcast Bob is te beluisteren via www.​vpro.​nl of via je favoriete podcastapp

Samenvatting

Heb je een luie zondagnamiddag of een lange autorit voor de boeg? Luister dan zeker eens naar Bob, een zesdelige podcast over Elisa, een vrouw met dementie. De zes delen zijn samen goed voor bijna vier uur luisterplezier. Laat je meeslepen door het zeer mooi gemaakte, boeiende verhaal. De reflectie op jouw omgang met mensen met dementie komt dan als vanzelf…

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Denkbeeld 3/2018 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld

OriginalPaper

Roest rust?