Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Geregeld | Uitgave 1/2014

Kind & Adolescent Praktijk 1/2014

Kindermishandeling: van vermoeden tot handelen

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Alice Broersma
Belangrijke opmerkingen
In de rubriek Geregeld neemt Alice Broersma (jurist in de jeugd-GGZ) u mee in de wereld van wet- en regelgeving. Ze gaat in op actuele thema’s in het werkveld of verheldert onderwerpen die voor niet-juristen vaak taaie kost zijn.

Samenvatting

Behandelaars in de Jeugdggz worden regelmatig geconfronteerd met kindermishandeling. Dit kan de behandelaar voor een dilemma plaatsen, bijvoorbeeld over het doen van een melding

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Kind & Adolescent Praktijk 1/2014 Naar de uitgave

Werk in uitvoering

Goed bedoeld