Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2015 | Uitgave 10/2015

Bijblijven 10/2015

Implementatie van ketenzorg COPD door gestructureerde multidisciplinaire samenwerking in de regio Noordwest Utrecht

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 10/2015
Auteur:
Drs. Roel Wennekes

Samenvatting

In de periode 1 november 2010 tot 1 augustus 2012 vond het project ‘Implementatie van ketenzorg COPD door gestructureerde multidisciplinaire samenwerking in Noordwest Utrecht’ plaats. Dankzij het project zijn er belangrijke vorderingen gemaakt in de ontwikkeling en uitvoering van de ketenzorg COPD in de regio. De doelstelling van het project was het verbeteren van de kwaliteit van leven van COPD-patiënten in de regio Noordwest-Utrecht door het implementeren van de ketenzorg volgens de nieuwe Zorgstandaard COPD. We wilden dit bereiken door het versterken van de multidisciplinaire samenwerking in de eerste lijn en het centraal stellen van zelfmanagement en streefdoelen bij de patiënt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2015

Bijblijven 10/2015 Naar de uitgave