Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | Artikel | Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019

Glimp van een andere wereld

Trainingsacteurs over hun ervaringen als mensen met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2019
Auteur:
Judith Leest
Wat gaat er om in de mens met gevorderde dementie? Stichting Presentie vroeg acteurs die mensen met dementie spelen tijdens trainingen naar hun ervaringen. Wat doen zij om in de huid te kunnen kruipen van iemand met dementie en wat ervaren zij in die rol? 'Ik lig op een bed en dan hangt er ineens iemand boven je. En die gaat even vertellen wat er gaat gebeuren. Terwijl ik daar helemaal niks van snap.' ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld