Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | In de Etalage | Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019

Zingen in de zorg bij dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2019
Auteur:
Theo Royers
'Samen zingen is een reis door het geheugen.' Dat zegt operazangeres en trainer Maartje de Lint. Zij ontwikkelde samen zingen in de zorg als therapeutische interventie en verzorgt trainingen waarin zorgprofessionals leren hoe zij met zang de kwaliteit van leven van hun cliënten kunnen verhogen. Redacteur Theo Royers sprak met De Lint. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019 Naar de uitgave