Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | Artikel | Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019

Klanken en trillingen

Werken met klankschalen bij mensen met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2019
Auteur:
Els Derksen
Wendy Willemsen is activiteitenbegeleidster bij Kalorama, één van de vijftien zorgorganisaties die zijn aangesloten bij het UKON, een kennisnetwerk van organisaties in de ouderenzorg en de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc te Nijmegen. Op het UKON-symposium van 10 april 2018 won zij de Hans van den Boschprijs met haar workshop over de inzet van klankschalen bij mensen met dementie. Els Derksen, praktijkonderzoeker van het UKON, woonde een sessie bij en sprak met Wendy Willemsen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Denkbeeld 4/2019 Naar de uitgave