Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Redactioneel | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Gehoord worden

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Hugo van Waarde
Ik ben opgegroeid aan zee, op een van de Zuid-Hollandse eilanden. Een prachtige plek daar niet van, maar met de puberteit in zicht werd het me er toch wat te benauwd. Alle regels en beperkingen over wat wel mocht en wat niet, begonnen al snel te knellen. Mijn ouders waren lid van een kerkgenootschap waar ik vooral van onthouden heb dat er veel was dat niet mocht. Trouw aan wat een rechtgeaarde puber behoort te doen, ging ik me daar stevig tegen verzetten. Mijn ouders begrepen er niets van en probeerden me op andere gedachten te brengen. Zonder succes. Op mijn zestiende ging ik het huis uit en begon mijn loopbaan in de verpleging. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave