Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Kleinbeeld | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Nu het 'nieuwe normaal' langer gaat duren, zullen er creatieve oplossingen nodig zijn om ouderen erbij te houden. Want leven is meer dan gezondheid alleen. In het essay 'Gelukkig ouder worden in een veranderende samenleving' neemt Crétien van Campen, wetenschappelijk strateeg bij het Sociaal en Cultureel Planbureau, de lezer mee in mogelijke oplossingen en initiatieven. Te downloaden via: www.​scp.​nl/​publicaties/​essays/​2020. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave

Artikel

COVID-19