Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | In de Etalage | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Virtuele assistent in coronatijd

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Theo Royers
Medio maart moesten niet alleen restaurants en cafés plotsklaps hun deuren sluiten, ook groepsactiviteiten in de ouderensector moesten eraan geloven. 'Wat nu?' dacht Sevilay Luiken-Dalli, directeur van Imean Care en hoofdverantwoordelijke voor de dagbesteding voor ouderen met een migratieachtergrond in Almelo. Niet veel later was daar het antwoord: inzet van de virtuele assistent Anne. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave