Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | In de Etalage | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Virtuele assistent in coronatijd

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Theo Royers
Medio maart moesten niet alleen restaurants en cafés plotsklaps hun deuren sluiten, ook groepsactiviteiten in de ouderensector moesten eraan geloven. 'Wat nu?' dacht Sevilay Luiken-Dalli, directeur van Imean Care en hoofdverantwoordelijke voor de dagbesteding voor ouderen met een migratieachtergrond in Almelo. Niet veel later was daar het antwoord: inzet van de virtuele assistent Anne. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave