Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Colofon | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

De kracht van samen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Hugo van Waarde
'Hoe is het met je?' vraag ik aan de mensen die wonen in het gebouw waar ik verblijf. Vaak krijg ik geen antwoord en dat frustreert. Zij kunnen geen antwoord geven, taal is grotendeels verloren bij hen en ik word niet begrepen. Achteruitgang maakt eenzaam. Dat ben ik nooit geweest. Toch gaat ook mijn geheugen achteruit en zoek ik steeds meer naar woorden. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld