Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Artikel | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Op afstand dichtbij

Twee jonge zorgprofessionals over hun ervaringen in coronatijd

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Dieuwke De Boer
Begin juni, aan de vooravond van de versoepeling van de bezoekregeling in de verpleeghuizen, sprak journalist Dieuwke de Boer met casemanager Lies Orthmann en verpleegkundige Teun Toebes. De coronacrisis is ook deze twee bevlogen zorgprofessionals en Denkbeeld-redacteuren niet in de koude kleren gaan zitten. Hoe hebben zij de bezoekstop en de andere beperkingen ervaren? En zijn er ook positieve lessen te trekken voor de toekomst? ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld