Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Artikel | Uitgave 2/2019

Bijblijven 2/2019

Topcare verpleeghuizen

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 2/2019
Auteur:
Betty Meyboom-de Jong
Hoewel ouderen en mensen met (zeldzame) chronische invaliderende ziekten steeds langer thuis wonen en onder de verantwoordelijkheid van de huisarts vallen, wordt soms de grens bereikt en kan de patiënt niet langer thuis wonen omdat deze door de invaliderende aandoening thuis niet meer behandeld en begeleid kan worden of omdat de mantelzorg overbelast raakt. 1 Verhuizing naar een verpleeghuis is dan onontkoombaar. Daar zien patiënten en hun naasten vaak tegen op. Sinds de IGZ in 2016 een zwarte lijst publiceerde over wat er in verpleeghuizen mis was en sinds het manifest van Gaemers en Borst is er meer geld beschikbaar gekomen voor geschoold personeel in verpleeghuizen en er is een kwaliteitskader ontwikkeld. 2-4 ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Bijblijven 2/2019 Naar de uitgave