Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Kleinbeeld | Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014

Boeken

Vraagbaak voor de thuiszorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2014
Auteur:
Ronald Geelen
Belangrijke opmerkingen
Ronald Geelen (2013). 10 x thuiszorg. Lastige situaties bij oudere cliënten. Amsterdam:Reed Business Education. ISBN 978 90 352 3551 9. Prijs: €13,95.

Samenvatting

Hoe stel je je op tegenover een oudere cliënt die eenzaam is en extra tijd van je claimt? En wat doe je, als je wordt bedreigd? Zorg verlenen aan kwetsbare ouderen stelt verzorgenden en verpleegkundigen in de thuiszorg regelmatig voor uitdagende situaties. Op zulke momenten staan zij er meestal alleen voor.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014 Naar de uitgave