Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Doordenker | Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014

Kerstdiner met toetje

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2014
Auteur:
Peter Bakens

Samenvatting

Het is december 2013, Kerstmis nadert. Ook het verpleeghuis waar ik, samen met nog een aantal anderen, de cliënten mag vertegenwoordigen, treft voorbereidingen voor een sfeervolle avond. Ik moet kiezen; de traditionele kerstviering van De Haagse Hogeschool waar ik werk, valt samen met die van het verpleeghuis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014 Naar de uitgave

Onder de loep: Wetenschappelijk onderzoek nader bekeken

‘Een dam opwerpen tegen dementie’

Kleinbeeld

Boeken