Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Educatie | Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016

Betere behandeling migraine door inzet praktijkondersteuner

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Peter van den Berg

Samenvatting

Patiënten met migraine gaan vaak naar de huisarts. Recente onderzoeken tonen echter aan dat praktijkverpleegkundigen/- ondersteuners mogelijk een betere behandeling van migraine in de eerste lijn kunnen bieden. Zij besteden meer tijd aan patiënten, stellen hen gerust en geven veel informatie en voorlichting.
Resultaat: minder hoofdpijndagen per maand.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016 Naar de uitgave