Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016

Lezen/Kijken/Zoeken

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Waardering
* zeer matig boek
** matig boek
*** aardig boek
**** goed boek
***** topper!

Samenvatting

Jo Marchant richt zich tot iedereen die geïnteresseerd is in de raakvlakken van lichaam en geest bij toepassingen in de gezondheidszorg, dus niet alleen tot professionals. Zij is wetenschapsjournalist en beschrijft haar bevindingen over feiten en fabels op het gebied van alternatieve geneeswijzen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?