Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016

Journaal

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Journaals zijn korte berichten over onderzoeken of andere actuele zaken die interessant zijn voor praktijkverpleegkundigen/- ondersteuners.
PJ Rogers, et al. Does low-energy sweetener consumption affect energy intake and body weight? A systematic review, including meta- analyses, of the evidence from human and animal studies. International Journal of Obesity 2016;40:381-94.

Samenvatting

Van het gebruik van suikervervangers zou je honger krijgen en daardoor meer gaan eten. Klopt die bewering?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016 Naar de uitgave

Beschouwing gliclazide en hypoglykemie

Gliclazide kan het kwaad?