Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Floris column | Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016

Klachten? Blijf rustig

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2016
Auteur:
Floris Nagtegaal
Belangrijke opmerkingen
Floris Nagtegaal, evenals zijn zus Florence werkzaam in de zorg, schrijft zijn belevenissen en zijn visie op de zorg aan zijn zus.
Liefs, Floris
PS Zusje: kun jij een nieuw boordje aan mijn bloesje zetten en mijn zakken wat vergroten? Mijn kleding voldoet niet aan het verwachtingspatroon.

Samenvatting

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Dat weten we allemaal. Het gebeurt dus ook in de zorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

TPO - De Praktijk 5/2016 Naar de uitgave

Beschouwing gliclazide en hypoglykemie

Gliclazide kan het kwaad?